Cu parintii, la Sovata

Exista foarte multe locuri frumoase si in Romania. Nu trebuie sa vanam intotdeauna vacante exotice, vacante in straintate, pentru ca exista multe colturi frumoase chiar aici, in tara noastra. Tocmai de aceea, eu mi-am luat parintii si am mers la un centru SPA din Sovata.

Ne-am rasfatat cu tot felul de tratamente, de la bai termale in apa sarata adusa special din Lacul Ursu, impachetari cu parafina si namol, cu momente de sauna, jacuzzi, tratamente faciale si masaj. Nu am ocolit nici sala de sport.

Am fost foarte încântată de împachetarea cu nămol, care este extrem de benefică pentru sănătate și tratează numeroase afecțiuni, dar și băile termale m-au relaxat. În Italia nu există așa ceva! Vacanța a fost o surpriză pentru aniversarea mamei mele și m-am bucurat să petrec timp împreună cu părinții mei.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #dd6868;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}