Cum arata meniul meu zilnic

Chiar daca nu sunt o mare amatoare de fitness sau aerobic, pot sa spun ca sunt adepta unui stil de viata sanatos. Mereu am fost atenta la ceea ce am mancat si nu am cazut prada niciodata tentatiilor culinare sau obiceiurilor nesanatoase. Secretul siluetei mele ar putea fi faptul ca respect anumite reguli, am un regim alimentar cu putine calorii, dar care imi ofera nutrientii necesari pentru energia de zi cu zi.

La pranz, consum mereu fructe. Incep cu fructele, cu papaya, ananas, mar sau fructe de sezon. Dupa care, imi fac o salata de zarzavaturi, in care pun paste de kamut. Adaug nuci si migdale. Ador imbinarea dintre paste si seminte. Dupa amiaza, consum un iaurt ca si gustare, iar seara, o portie de peste. Foarte putina carne, pentru ca am un organism ce digera greu cartea. Si chiar daca poate parea surprinzator, consum mult mujdei de usturoi. Imi place gustul si are o multime de calitati benefice pentru organism.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #dd6868;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}