Intalnire de gradul 0 cu Craig David

Ramona Badescu l-a intalnit pe Craig David, artistul care frange inimile a milioane de femei de pe intreg mapamondul, atat cu aparitia sa exotica, cat si cu piesele care fac in continuare furori, ca “Rise and fall”, “Walking Away”, “7 Days”, “Insomnia”, dar si multe altele.

De cand a devenit imaginea celor mai scumpe ceasuri purtate de actori celebri de la Hollywood, printre care Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Tom Cruise, dar si de David si Victoria Beckham, Ramona Badescu este invitata sa participe la deschiderea celor mai importante magazine U-BOAT – o marca de ceasuri cu un design original. Anul trecut a fost la Hong Kong, iar zilele trecute, vedeta a fost prezenta la deschiderea unui alt magazin de gen in Azerbaijan, la Baku. Cu ocazia acestui eveniment, Ramona a participat la concertul lui Craig David. Tot atunci a sustinut un recital si Emin Agalarov, un artist cunoscut si apreciat din Azerbaijan, cu care actrita si cantareata colaboreaza pe plan profesional si caruia ii pregateste un spectacol de mare anvergura in luna septembrie la Bucuresti.
Ce spune vedeta despre Craig David? Ii plac piesele lui si a fost incantata sa-l cunoasca, dar si sa-i fredoneze un refren al unei melodii italienesti, atunci cand artistul a complimentat-o pentru calitatile sale fizice! Occhio!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #dd6868;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 100px;}